Єднаймося і шануймося,

бо в спільності і взаєморозумінні наша сила!

До уваги членів Профспілки!

Шановні колеги!

У цей нелегкий для України час ЦК Профспілки працівників авіабудування та машинобудування України, його виконавчий апарат, первинні організації Укрпрофавіа продовжують працювати на благо людей та захищати права та інтереси членів Профспілки і їх сімей.

На даному етапі ми поки, в основному, реагуємо на запити голів ПО щодо організації їх роботи в нових умовах, по переселенню працівників, змушених евакуюватися з регіонів активних бойових дій, по виплатам заробітної плати та інших можливих виплат.

Будемо вдячні за пропозиції щодо роботи ЦК ПАУ в нових умовах, а також питань, які потребують вирішення за допомогою Профспілки. Надсилайте Ваші пропозиції на нашу електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , у Фейсбук та Телеграм.

Продовжують працювати Федерація профспілок України та інші її членські організації. ФПУ координується гуманітарна допомога та розселення переселенців на об’єктах ФПУ, з міжнародними партнерами проводяться відеоконференції, зустрічі та наради з питань допомоги переселенцям та постраждалим.

 

Усім добра і миру!

З повагою

 

Голова Профспілки працівників авіабудування та машинобудування України

 

Ярема Жугаєвич

Вхід для співробітників

Наші партнери