Єднаймося і шануймося,

бо в спільності і взаєморозумінні наша сила!

Звітно-виборна конференція в ПО ПАУ на Виробництві ДП "Антонов"

Звітно-виборна конференція в ПО ПАУ на Виробництві ДП "Антонов"

16 лютого п.р. відбулась ХХХІІ звітно-виборна конференція в первинній організації ПАУ на Виробництві Державного підприємства "Антонов".

Участь в конференції взяли генеральний директор підприємства Сергій Бичков, заступник генерального директора з виробництва Олександр Витушко, директор з інфраструктури Віктор Семенцов, Голова ПАУ Ярема Жугаєвич та його заступник Каріна Плахова, голова ПО ПАУ на ДП "Антонов" Віктор Гуска та завідувач відділу організаційної роботи ВА ЦК ПАУ Дмитро Поляков.

20220216_155907.jpg

20220216_155918.jpg

В ході ведення конференції перед її делегатами виступили запрошені гості заходу, а саме: Сергій Бичков, який розповів про хід виконання Держзамовлення для Міноборони України на літаки Ан-178 та подальші перспективи діяльності підприємства; Олександр Витушко, який акцентував увагу на діяльності виробництва підприємства; Віктор Семенцов, що звернув увагу на об'єктах житлового фонду підприємства для його працівників; Ярема Жугаєвич, що проінформував про діяльність Профспілки в цілому та співпрацю з партнерами соціального діалогу, а також Віктор Гуска, який побажав плідної праці та прийняття правильних рішень.

20220216_160107.jpg

20220216_170814.jpg

Перед делегатами конференції виступили голова профкому ПО ПАУ Наталія Біла зі звітом про роботу профспілкового комітету за період з березня 2016р. по лютий 2022р. та голова Ревізійної комісії ПО ПАУ Олена Таренкова.

20220216_160025.jpg

Після обговорення звітів делегати конференції затвердили новий склад профспілкового комітету ПО ПАУ на Виробництві ДП "Антонов" (що були делеговані цеховими організаціями ПО ПАУ), новий склад ревізійної комісії ПО ПАУ та одноголосним рішенням обрали Білу Наталію Миколаївну головою ПО ПАУ на новий строк.

Вітаємо новообрану голову та профспілковий комітет ПО ПАУ з успішно проведеною роботою і бажаємо подальшої плідної та результативної праці!

Вхід для співробітників

Наші партнери