Єднаймося і шануймося,

бо в спільності і взаєморозумінні наша сила!

Охорона праці та здоров'я

На допомогу ПО ПАУ пропонуємо рекомендації ФПУ щодо захисту життя і здоров'я працівників, запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

Інформуємо що з заповненням запропонованого чек-листа знайомі всі голови і профактив ПАУ які проходили навчання з питань охорони праці в Академії праці і соціальних відносин ФПУ, а також приймали участь у виїзному практичному навчанні на запропонованих підприємствах та проводили розрахунки стану безпеки і умов праці за Індексом (методом) Елмері.

Приклад: Отриманий результат 70 свідчить, що стан безпеки і умов праці складає 70 відсотків.

Зразок інструкції пропонується для затвердження в профкомах для своїх працівників з обов'язковим підписанням роозпорядження (наказу).

Рекомендації щодо запровадження запобіжних заходів розповсюдження COVID-19 на робочих місцях на підприємствах в організаціях

Рекомендації щодо основних дій профспілок стосовно захисту безпеки і здоров’я працівників під час карантину та запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (Covid-19)

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Чек-лист для здійснення профспілкого контролю за належним захистом життя і здоров’я працівників під час проведення профілактичних та протиепідемічних заходів щодо запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (Covid-19) (Рекомендації)

Довідка про проведення Дня охорони праці на підприємствах авіабудівної галузіавіабудівної галузі

Про стан умов праці та виробничого травматизму на підприємствах галузі, за підсумками аналізу за 2019 рік

Про стан умов праці та виробничого травматизму на підприємствах галузі, за підсумками аналізу за 2017 рік

Про стан умов праці та виробничого травматизму на підприємствах галузі, за підсумками аналізу за 2016 рік

"Порядок проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві" постанова Кабінету Міністрів України від 30.11.2011р. №1232

Вхід для співробітників

Наші партнери