Єднаймося і шануймося,

бо в спільності і взаєморозумінні наша сила!

ФПУ В АВАНГАРДІ ДОПОМОГИ АРМІЇ ТА ПОСТРАЖДАЛИМ ВНАСЛІДОК ВІЙНИ

ФПУ В АВАНГАРДІ ДОПОМОГИ АРМІЇ ТА ПОСТРАЖДАЛИМ ВНАСЛІДОК ВІЙНИ

З перших днів російської агресії ФПУ долучилася до зміцнення обороноздатності країни.

Профспілковими організаціями усіх рівнів на допомогу Збройним Силам України та силам територіальної оборони вже перераховано десятки мільйонів гривень, спілчани зі зброєю в руках боронять рідну країну та активно ведуть волонтерську роботу.
За рішенням ФПУ був створений штаб з надання гуманітарної допомоги членам профспілок, профспілковим організаціям та внутрішньо переміщеним особам (ВПО).
За підтримки Міжнародної та Європейської конфедерацій профспілок, європейських національних профцентрів, Міжнародної організації праці для потреби біженців та ВПО з початку війни задіяні 16 профспілкових санаторіїв, 8 туристичних об’єктів, близько 10 об’єктів галузевих профспілок та територіальних профоб’єднань, які за цей період надали тимчасовий або постійний притулок для сотень тисяч вимушених переселенців.
На даний час у профспілкових об’єктах мешкають понад 6 тис. осіб. Серед них переважна більшість – жінки з дітьми, члени сімей військовослужбовців, а також особи похилого віку та з обмеженими можливостями.

Докладніше читайте за посиланням

https://www.fpsu.org.ua/.../22777-fpu-v-avangardi...

Вхід для співробітників

Наші партнери