Єднаймося і шануймося,

бо в спільності і взаєморозумінні наша сила!

В УКРАЇНІ ЗБУДУЮТЬ ЗАВОД ПО ВИРОБНИЦТВУ БАЙРАКТАРІВ

В УКРАЇНІ ЗБУДУЮТЬ ЗАВОД ПО ВИРОБНИЦТВУ БАЙРАКТАРІВ

Верховна Рада України ратифікує Угоду між Україною і Туреччиною щодо співробітництва у сфері високих технологій, авіаційній та космічній галузях. Відповідний законопроект незабаром буде направлений Кабінетом Міністрів України до парламенту. Угода передбачає будівництво безпілотних літальних апаратів «Байрактар».

«Серед іншого, це дозволить побудувати в Україні завод із виробництва та обслуговування славнозвісних безпілотників «Байрактар», — повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Кабінету Міністрів України 19 липня.
Нагадаємо, що в минулому році БПЛА Bayraktar Akıncı з двигунами українського виробництва був переданий Міністерству оборони Туреччини.
Президент Асоціації «Укравіапром» Віктор Попов, який прийняв участь офіційній церемонії передачі безпілотника, зазначив, що ця подія, без перебільшення, має вагоме значення не тільки для українського авіапрому, але і для всього світового авіабудування:
«Для нас честь бути запрошеними на цей захід і бути партнерами наших турецьких колег. Для українських авіабудівних підприємств Туреччина є важливим перспективним ринком. Освоєння нових ринків для вітчизняного авіапрому надважливе, оскільки підприємства авіапрому крайні роки активно проводять політику диверсифікації ринків збуту своєї продукції»
Він висловив переконання у тому, що ці перші кроки нашої співпраці нададуть серйозний поштовх розвитку наших взаємовідносин у майбутньому в інтересах як України, так і Туреччини.
Вхід для співробітників

Наші партнери