Єднаймося і шануймося,

бо в спільності і взаєморозумінні наша сила!

Гуманітарна допомога

Гуманітарна допомога

Профспілка працівників авіабудування та машинобудування України за підтримки Глобального профспілкового об’єднання IndustriALL за участі Асоціації «Укравіапром» відправила 12 тон гуманітарного продовольчого вантажу World Central Kitchen до Харкова.

Мешканці Харкова страждають від постійних обстрілів з боку військ країни-агресора – росії. Руйнується інфраструктура, житлові будинки, підприємства тощо. Багато харків’ян втратили роботу, джерело доходу. Має місце проблема із забезпеченням продовольством, медикаментами, речами першої необхідності.
1000 продуктових наборів отримають працівники харківських підприємств нашої галузі. Практично весь склад набору – продукція відомих українських брендів.
Це наш посильний внесок у допомогу харків’янам. Ми дуже вдячні усім, хто відгукнувся і допомагав як міг: як бачите - багато організацій долучилося до цієї чудової ініціативи. Разом нам вдалося виконати цю благородну місію і вже частина працівників підприємств галузі у м. Харкові отримали підтримку.
Але всі ми чекаємо на головне – на швидке завершення війни та повернення до мирного часу. Бережіть себе і близьких. Разом – до Перемоги!

Також висловлюємо вдячність за активне сприяння Федерації профспілок України, Всеукраїнській профспілці спортсменів, працівників сфери фізичної культури і спорту, молодіжної політики та національно-патріотичного виховання та Об’єднанню профспілок Харківської області.

 

Вхід для співробітників

Наші партнери