Єднаймося і шануймося,

бо в спільності і взаєморозумінні наша сила!

Зустріч Голови Профспілки Яреми Жугаєвича з представниками ДК "Укроборонпром"

⚡️14 вересня відбулась робоча зустріч Голови Профспілки Яреми Жугаєвича з повноважними представниками ДК "Укроборонпром".

Зустріч відбулась за дорученням Генерального директора Концерну на звернення Профспілки.

☝🏻Серед основних питань, які були обговорені – хід виконання Плану заходів з імплементації Закону України про корпоратизацію підприємств ОПК, а також позиція Профспілки щодо проектів статутів товариств, які планується утворити в ході перетворення.

‼️Відповідно до низки нормативних актів України представником трудового колективу першочергово визнається профспілкова організація підприємства, і лише у випадку її відсутності – інших уповноважений трудовим колективом орган.

Саме таку норму Профспілка вважає за доцільне передбачити у проектах статутів новоутворених товариств.Адже на всіх підприємствах галузі, які погоджені Урядом до перетворення у ТОВ, діють первинні організації Укрпрофавіа, які є репрезентативними представниками трудових колективів.

За підсумками зустрічі сторони домовились опрацювати та погодити пропозиції Профспілки з фахівцями Концерну, відповідальними за розробку відповідних проектів.

Вхід для співробітників

Наші партнери