Єднаймося і шануймося,

бо в спільності і взаєморозумінні наша сила!

Відбулися Всеукраїнські спортивні змагання працівників авіабудування та машинобудування України

Відбулися Всеукраїнські спортивні змагання працівників авіабудування та машинобудування України

В спортивному клубі одного з підприємств галузі відбулися Всеукраїнські спортивні змагання працівників авіабудування та машинобудування України. Змагання проводилися з таких видів спорту: футзал, настільний теніс, гирьовий спорт, шахи та шашки.
Сам захід відбувся завдяки організаційній підтримці Міністерства у справах молоді та спорту України та безпосередньо його керівництва в особі Міністра Вадима Гутцайта та його заступника Матвія Бідного; Асоціації підприємств авіапромисловості України (Президент – Віктор Попов); Профспілки працівників авіабудування та машинобудування (Голова – Ярема Жугаєвич) та ВГО «ФСТ «Україна» (Голова ЦР Наталія Омельчук).


Участь у змагання взяли працівники кількох підприємств галузі. Вперше в історії галузі спортивні галузеві змагання доводилося проводити в таких складних надзвичайних умовах воєнного стану. Проте труднощі не спинили жагу наших спортсменів до перемог. Так, ворог хотів би аби життя в Україні повністю завмерло, проте ми не дамо йому такої можливості.


Завдяки ентузіазму голів первинних організацій ПАУ та спорторганізаторів, які змогли організувати команди підприємств галузі за підтримки своїх адміністрацій, Державний Прапор України було піднято і цього року на спортивних галузевих змаганнях.
З вітальними промовами перед учасниками змагань виступили Голова Укрпрофавіа Ярема Жугаєвич, Голова Центральної Ради Фізкультурно-спортивного товариства «Україна» Наталія Омельчук та заступник Голови Укрпрофавіа по м. Києву Олександр Кельїн. Вони висловили подяку учасникам за те, що у такий складний час вони знайшли можливість прийняти участь у змаганнях і гідно представити свої підприємства на галузевих змаганнях. Спорт має зміцнювати наше тіло і дух, особливо у такі непрості часи, зазначили промовці.


Змагання відбулися досить динамічно, жваво і цікаво в дружній доброзичливій атмосфері. Переможці та призери отримали свої нагороди. Ці нагороди будуть пам’ятними для них, і впевнені – одними з найбільш цінними з усіх здобутих за все життя. Адже вони взяли участь в галузевих спортивних змаганнях, що увійдуть в історію. А на будинку спортивного клубу, де проходили ці змагання, після війни, переконані,  неодмінно з'явиться пам’ятна дошка на честь всіх учасників і організаторів заходу, що було проведено під час війни.
Висловлюємо щиру подяку всім, завдяки кому стало можливо проведення цих змагань. Переконані, що це теж посильний внесок у нашу спільну Перемогу над ворогом.

Поки наші славні воїни ЗСУ боронять нашу державу від ворога, ми, знаходячись в тилу, маємо докласти всіх зусиль для збереження нашої авіабудівної галузі і спорту; наших багаторічних традицій, щоб після війни повноцінне мирне життя відновилося якнайшвидше. Слава Україні! Героям Слава!

Вхід для співробітників

Наші партнери