Єднаймося і шануймося,

бо в спільності і взаєморозумінні наша сила!

Онлайн-зустріч з керівництвом Глобальної IndustriALL

Онлайн-зустріч з керівництвом Глобальної IndustriALL

🔸Онлайн-зустріч з керівництвом Глобальної IndustriALL🔸

4 листопада з представниками українських профспілок онлайн-зустріч провели Президент Глобальної спілки IndustriALL Йорга Гофманна (Jörg Hoffman), Генеральний секретар Атле Хое (Atle Høie) та його заступник Генерального секретаря Кемаль Озкан (Kemal Ozkan).

☝🏻Українські профспілковці розповіли колегам, як доводиться працювати працівникам різних промислових галузей в умовах енергетичного терору з боку рф; до яких небезпек ми вимушені готуватися у зимовий час; з якими умовами стикаються профспілкові працівники та організації тощо. 
‼️Не оминули теми спроб законодавчого тиску на профспілки, в чому числі через "рейдерські" захоплення майна ФПУ.

Голова Профспілки Ярема Жугаєвич подякував Глобальній Спілці за вже надану членським організаціям з України допомогу, зокрема, й фінансову.

✊🏼Керівники IndustriALL в свою чергу висловили беззаперечну підтримку українцям в боротьбі з агресором. 
🗣️"Ми вражені натхненням українців до перемоги та висловлюємо Вам слова надзвичайної поваги" - зазначив Кемаль Озкан.

Президент Глобальної спілки IndustriALL Йорг Гофманн зазначив, що IndustriALL допомагає зараз та в майбутньому робитиме все щоб допомогти українцям. Завдяки таким прямим зустрічам вдається визначити конкретні потреби та запити, сформувати конкретні списки та спрямувати на допомогу вкрай необхідне. Також поінформував, що наразі ведуться перемовини з виробниками різного енергогенеруючого обладнання з метою спрямування його в Україну. 

Окремо буде розглянуто питання допомоги в підтримці організаційних структур профспілкових організацій та збереження кадрового потенціалу профспілок.
🇺🇦"We stay with Ukraine" – підсумумвав зустріч Атле Хое.

Вхід для співробітників

Наші партнери