Єднаймося і шануймося,

бо в спільності і взаєморозумінні наша сила!

ПАТ НТК «Електронприлад» сьогодні 60 років з дня заснування!!!

ПАТ НТК «Електронприлад» сьогодні 60 років з дня заснування!!!

У ці вирішальні  часи для України  разом будуємо історію! 

ПАТ НТК «Електронприлад» сьогодні 60 років з дня заснування!!! 

"У 1962 році на базі відділу систем автоматизованого контролю АНТК «Антонов» ми розпочали свою науково-технічну  діяльність аби спільно розробляти, конструювати, випробовувати, виготовляти  та технічно модернізувати кращі зразки технологічних рішень для військової та цивільної авіації! 
Роки злетів і вдосконалень! Натхненна праця тисяч фахівців стали основою розвитку та успіху підприємства" - говориться у спільному вітанні адміністрації та ПО ПАУ в ПАТ "НТК "Електронприлад". - 
Сьогодні, ми частина родини українського авіапрому і дуже пишаємося цим! На наших плечах велика  відповідальність, адже боронити небо - це означає вберегти тисячі життів. 

Нехай потужність небесних пташок зростає, а ми забезпечимо їх надійним обладнанням і сучасними технічними рішеннями! 

Бажаємо нам і усім, хто душею, ресурсами, ідеями і натхненням завжди поруч - Перемоги! Миру, інновацій і конкурентних рішень! Злагодженої роботи усіх інстанцій, які впевнено і рішуче докладають зусиль до процвітання авіаційної галузі! 

Співробітникам ПАТ НТК «Електронприлад» глибока шана і вдячність! За те, що кожен з вас присвятив своє життя такій складній, цікавій, унікальній професії! За те, що знаходите сили, розуміння! Будьте здорові, щасливі і наповнені! Це ваш день! Це наш час! 
Разом до перемоги!

P. S.  Приєднуємось до вітань трудовому колективу Електронприладу і бажаємо йому розвитку, подальших звершень у складі нашої унікальної галузі, яка, ми переконані, знову зможе не раз вразити весь світ своєю продукцією та винаходами. 
 А Профспілка докладе всіх зусиль для збереження трудових колективів підприємств галузі -  справжніх перлин Української Держави!

Вхід для співробітників

Наші партнери