Єднаймося і шануймося,

бо в спільності і взаєморозумінні наша сила!

Вітаємо з Днем Профспілки!

Шановні колеги!

 

10 грудня Професійній спілці працівників авіабудування

та машинобудування України виповнюється 31 рік від дня заснування.

 

Цей рік для нашої Профспілки, як і для всієї України, був надзвичайно важким. Доводилося працювати в умовах війни, швидко адаптуватися до нових викликів і запобігати новим загрозам.

Тисячі членів Профспілки у перші дні війни влилися у лави Збройних Сил України і боронять нашу рідну Україну від підступного ворога. Десятки тисяч працюють у тилу в умовах постійних обстрілів, повітряних тривог і блекауту.

Всі разом працюємо на Перемогу, наближаємо її щодня. Але разом з тим, ми вже зараз маємо думати і планувати мирне життя в Україні після завершення війни. Дбати про збереження галузі і її підприємств. Бо є, на жаль, і ті, хто хоче аби Україна після війни тривалий час не змогла би відновити свій промисловий і економічний потенціал, завжди була «руїною». Тож нам доведеться спільними зусиллями працювати над тим, щоб не допустити цього, щоб наші нащадки змогли отримати від нас сильну і непереможну Україну.

Попереду багато роботи, потрібне наше єднання у відстоюванні своїх прав. Вірю, у нас все вийде, адже УКРПРОФАВІА – велика дружня родина, яка пройшла через різні випробування і змогла вистояти. Тепер ми не одні. Україні допомагає увесь світ. Так само наша Профспілка в цьому році долучилася до європейської родини – Європейської Профспілки IndustriAll Europe. Тепер наш голос на захист нашої галузі почують і в Європі: нам буде значно легше відстоювати права членів Профспілки, маючи таку підтримку.

 Українці в черговий раз продемонстрували, що коли вони єдині, їх не здолає жодний ворог, жодні труднощі їм не страшні. Так само працює і профспілковий рух – в солідарності і єдності.

Ми мусимо зараз і після війни продовжити подвиг наших воїнів Збройних Сил України й у мирному житті і боронити нашу галузь від усіх загроз!

Віримо у ЗСУ! Віримо у власні сили! Віримо в Україну! Разом переможемо і здолаємо всі негаразди!

Бажаю вам у цей день відчути себе частинкою сильної дружної профспілкової сім’ї. Бо сильні профспілки – то сильна Україна!

Миру і злагоду нам усім, віри і оптимізму. Все в нас вийде, бо ми – українці!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

 

З шаною і повагою

Голова Профспілки  працівників

авіабудування та машинобудування України                                             Ярема  Жугаєвич

Вхід для співробітників

Наші партнери