Єднаймося і шануймося,

бо в спільності і взаєморозумінні наша сила!

Зустріч представників Міноборони України, Укрпрофавіа і Укравіапрому

В Міністерстві оборони України відбулася зустріч заступника Міністра оборони України Володимира Гаврилова із представниками Профспілки працівників авіабудування та машинобудування України та Асоціації підприємств авіапромисловості України “Укравіапром”.

Під час зустрічі представники авіабудівної галузі порушили низку питань щодо роботи підприємств Укравіапрому, зокрема, щодо виконання державного оборонного замовлення, збільшення завантаження замовленнями вітчизняних державних підприємств, процесу корпоратизації підприємств галузі, формування ціни продукції та включення до її складу вартості соціального пакету працівників.

Голова ПАУ Ярема Жугаєвич під час обміну думками зазначив, що встановлення і подальший розвиток соціального діалогу – є одним з ключових пріоритетних напрямів співпраці з Міністерством оборони.

В свою чергу Володимир Гаврилов  зазначив: “Міністерство оборони є замовником продукції ОПК і наше завдання в межах бюджетних коштів максимально задовольняти потреби військових”.  Він також підкреслив, що МО України буде підтримувати проєкти щодо соціальних пакетів на підприємствах ОПК.

Він також висловив переконання, що ОПК буде займати важливе місце в економіці після завершення війни, а приток інвестицій в підприємства ОПК буде дуже значним.

Виступаючі в своїх промовах акцентували увагу заступника Міністра та присутніх представників МО України на поточних проблемних питаннях, подякували за увагу до підприємств галузі в цей складний час.

Учасники зустрічі домовилися на майбутнє продовжити співпрацю з метою відпрацювання узгоджених пропозицій та рішень між Міноборони, УКРПРОФАВІА та Укравіапромом.

Вхід для співробітників

Наші партнери