Єднаймося і шануймося,

бо в спільності і взаєморозумінні наша сила!

Американське космічне агентство NASA та Державне космічне агентство України підписали спільну заяву

Американське космічне агентство NASA та Державне космічне агентство України підписали спільну заяву, спрямовану на співпрацю сторін у сферах мирного космосу, зв'язку та навігації. Про повідомила Надзвичайний та Повноважний Посол України у США Оксана Маркарова.
 "Черговий позитивний результат у сфері яка нас надихає - Космос. У Вашингтоні, у штаб-квартирі Національної адміністрації з аеронавтики і космосу NASA - National Aeronautics and Space Administration, відбулася церемонія підписання Спільною заяви між НАСА і Державним космічним агентством України", - повідомила Маркарова.


 
Вона зазначила, що адміністратор NASA Білл Нельсон та заступник голови ДКА України Володимир Міхєєв, який перебував у Вашингтоні у складі делегації України для участі у засіданні українсько-американської робочої групи з питань нерозповсюдження та експортного контролю, разом із заступником міністра економіки Ігорем Фоменком "зробили черговий крок до нових можливостей для ракетно-космічної галузі України і розширення співпраці між Україною і США у сферах мирного космосу, зв’язку і навігації, а також проектів Міжнародної космічної станції та багатьох інших сферах".
 
"Захищаємо зараз нашу свободу та незалежність, і працюємо над інноваційним майбутнім", – резюмувала Маркарова.

Вхід для співробітників

Наші партнери