Єднаймося і шануймося,

бо в спільності і взаєморозумінні наша сила!

Перші старти футзальної команди профкому ДАХК «Артем»

Артемівці завжди віддають перевагу активному відпочинку. Навіть після напруженого 2014 року, любителі футзалу ДАХК «Артем» з радістю відгукнулися на запрошення прийняти участь в традиційному турнірі «Кубок профкому КПІ». Запросив їх засновник турніру, один із самих поважних людей в футзальному співтоваристві старший викладач кафедри спортивного вдосконалення, заслужений співробітник НТУУ (КПІ)  Журавльов Сергій Олексійович.

Для КПІ цей турнір вже традиційний і проводиться в 21 раз, змінювався лише формат змагань і кількість команд. В поточному році турнір проводився 3 січня в спорткомплексі КПІ. В турнірі прийняло участь шість команд, серед яких два дебютанти: команда каналу «Футбол» , що вже зарекомендувала себе в Медіа-лізі та команда профкому ДАХК «Артем». Інші команди вже корифеї турніру: команда Ветеранів КПІ, команда профкому КПІ, команда профкому КІБІ, команда «АРБИТРИ ФФзК».

Всі колективи досить рівні за складами, навіть у ветеранів КПІ присутні більшість, ще молодих виконавців. Команда профкому ДАХК «Артем» традиційна: молодь (Сергій Охріменко, Тарас Розквас, Літовченко Євген, Сергій Козаренко) та виконавці вже з досвідом (Сергій Боренко, Сергій Хазов, Сергій Чумак, Віктор Попов).

Всі матчі проходили в жорсткій і безкомпромісній боротьбі, при цьому всі дотримувалися правил Fire Play. Переможцем турніру стала команда каналу «Футбол», яка була найбільш зіграною і найкраще налаштована. Всі інші команди отримали гарний почин на рік.

Головними здобутками турніру є: підтримка здорового способу життя, обмін досвідом, спілкування фахівців різних професій і сфер, поєднав яких спорт, зокрема футзал, і профспілки.

Профком ПО ПАУ в ДАХК «Артем»

Вхід для співробітників

Наші партнери