Єднаймося і шануймося,

бо в спільності і взаєморозумінні наша сила!

У ДАХК «Артем» підведені підсумки Спартакіади Компанії

Традиційно для ДАХК «Артем» на початку року, в січні, в СК «Сокіл» підводяться підсумки Спартакіади Компанії, яка проводилась весь минулий рік. Понад 400 учасників з 24 колективів фізкультури в тринадцяти видах спорту представляли свої команди в IX Спартакіаді ДАХК «Артем». Найбільші і стабільні команди: об’єднана команда заводоуправління, ВАСУВ та загону ВОХОР; команда ПрАТ «ВЛКЗ»; команда ПЗ №634 МОУ; об’єднана команда «ПРОФІ» цехів №1, №5, №11, підрозділів соціальної сфери та профкому; команда ДП «МФ «Артем»; команда ДП «ДержККБ «Луч»; команда інженерно-технічних служб.

Саме команда інженерно-технічних служб вкотре стала переможцем Спартакіади, слідом за ними в турнірній таблиці розташувались команда ДП «ДержККБ «Луч», команда ДП «МФ «Артем», команда «ПРОФІ».

Під час проведення Спартакіади формується збірна команда ДАХК «Артем», яка в червні п.р. представлятиме підприємство на Спартакіаді авіабудівників України. Представники Компанії виступають також за збірну галузі в Міжгалузевій Спартакіаді промисловості і транспорту.

Саме такий принцип закладений при організації спортивно-масової роботи в Компанії. Головною метою є популяризація здорового способу життя працівників і членів їх сімей, залучення їх до занять фізкультурою і спортом та стимулювання працівників до роботи. А, як кажуть, в здоровому тілі - здоровий дух!

Під час підведення підсумків спортивний актив Компанії заслухав звіт про роботу СК «Сокіл» від його директора Юрія Барінова.

Голова профкому Олександр Кельїн, до речі теж активний учасник Спартакіади, привітав призерів Спартакіади, відзначив стабільність її проведення та побажав і надалі залучати якомога більше працівників до занять спортом. На сьогоднішній день понад 1 100 працівників Компанії відвідують Спортивний комплекс та приймають участь в змаганнях, що становить понад 35% працівників.

Один з старожилів артемівського спортивного руху Григорій Піхно, директор ДСОК ім. Ю.А. Гагаріна (майстер спорту з настільного тенісу), теж учасник Спартакіади, відмітив гарний рівень організації Спартакіади та запропонував розширити базу проведення спартакіади, зокрема на спортмайданчиках ДСОК ім. Ю.А. Гагаріна.

Заступник голови профкому Сергій Чумак (відповідальний за спортивно-масову роботу) відзначив колектив СК «Сокіл» і, зокрема, його директора, в підтримці організації і участі в усіх спортивних змагань профспілок, як і внутрішніх, так і організованих Міськпрофрадою, ЦК ПАУ та ФСТ «Україна».

Вхід для співробітників

Наші партнери