Єднаймося і шануймося,

бо в спільності і взаєморозумінні наша сила!

Законопроект №5371 направлений проти людини праці!

Комітет Третякової ухвалив рішення направити законопроєкт № 5371 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення регулювання трудових відносин у сфері малого і середнього підприємництва та зменшення адміністративного навантаження на підприємницьку діяльність»
📣на розгляд Верховної Ради України у другому читанні.

‼️Розгляд цього токсичного проєкту у парламенті можливий на пленарному тижні 13-17 червня поточного року.

💥ПАУ звернулась до депутатів, з якими налагоджено співпрацю, із закликом не голосувати за проект №5371 та захистити людину праці!.

МОП у своєму листі до Верховної Ради УКраїни від 1 червня 2022 року також наголошує, що законопроект № 5371 суперечить положенням Угоди про асоціацію з ЄС та конвенціям Міжнародної організації праці.

«Найбільше постраждали від російської агресії трудящі України, - зазначено у листі. - За оцінками МОП, вже втрачено 4,8 мільйона робочих місць, а у подальшому втрати можуть сягнути 7 мільйонів. Крім того, Закон України «Про правовий режим воєнного стану» вже суттєво обмежує права трудящих. Ми глибоко стурбовані безперервними регресивними трудовими реформами, незважаючи на надзвичайний стан війни, які йдуть у напрямку, протилежному принципам і цінностям ЄС.

Вхід для співробітників

Наші партнери