Єднаймося і шануймося,

бо в спільності і взаєморозумінні наша сила!

Новини

Відбулось 53 засідання Центрального Комітету МЄФМ

Відбулось 53 засідання Центрального Комітету МЄФМ

17-18 червня 2022 року у м. Стамбул (Туреччина) відбулось чергове засідання ЦК Міжнародної Євроазіатської Федерації Металістів, членською організацією якої є Укрпрофавіа.
У своєму вступному зверненні Президент МЄФМ Певрул Кавлак зазначив:
"На жаль, цю зустріч ми проводимо в тіні війни, яка відбувається в Євроазійському регіоні…Всі знають та є свідками того факту, що негативні наслідки воїн лягають на плечі робочого класу.

Президент підписав закон, яким, зокрема, передбачено відновлення програми «єПідтримка» для громадян, які через війну втратили роботу

⚡️‼️Президент підписав закон, яким, зокрема, передбачено відновлення програми «єПідтримка» для громадян, які через війну втратили роботу (6500 грн)‼️

☝🏻31 травня у ВРУ прийнято в цілому законопроєкт №7413 "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2022 рік".

💰Законом передбачено збільшення видатків загального фонду державного бюджету на 287 092,7 млн грн за рахунок здійснення додаткових зовнішніх запозичень.

БЮРОКРАТИЧНА ТЯГАНИНА НЕ ПОВИННА ЗАВАЖАТИ РОБОТІ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ У ВІЙСЬКОВИЙ ЧАС

БЮРОКРАТИЧНА ТЯГАНИНА НЕ ПОВИННА ЗАВАЖАТИ РОБОТІ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ У ВІЙСЬКОВИЙ ЧАС

На адресу Президента України – Верховного Головнокомандувача ЗСУ, Голови РНБОУ Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО звернулися Асоціація підприємств авіапромисловості України «Укравіапром», Профспілка працівників авіабудування та машинобудування України та Об’єднання організацій роботодавців авіаційної промисловості України із невідкладним питанням, яке безпосередньо пов’язане з національними інтересами та обороноздатністю України.

Законопроект №5371 направлений проти людини праці!

Комітет Третякової ухвалив рішення направити законопроєкт № 5371 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення регулювання трудових відносин у сфері малого і середнього підприємництва та зменшення адміністративного навантаження на підприємницьку діяльність»
📣на розгляд Верховної Ради України у другому читанні.

‼️Розгляд цього токсичного проєкту у парламенті можливий на пленарному тижні 13-17 червня поточного року.

Юридична консультація. Щороку у мене була відпустка 30 к. д. = 24 та 6 за ненормований робочий день. Чула, що в період військового стану можуть надати лише 24 дні? Це правильно?

Юридична консультація. Щороку у мене була відпустка 30 к. д. = 24 та 6 за ненормований робочий день. Чула, що в період військового стану можуть надати лише 24 дні? Це правильно?‼️

☝🏻У період воєнного стану запроваджено обмеження на тривалість ЛИШЕ основної щорічної відпустки.

Так, відповідно до статті 12 Закону України "Про організацію трудових відносин в період воєнного стану" щорічна основна оплачувана відпустка не може бути понад 24 календарні дні (в період дії воєнного стану, тобто - до 23 серпня 2022 року).

Вебінар від ХАІ

Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського "ХАІ" проведе вебінар "Вступ до ХАІ 2022".

Вебінар відбудеться 6 червня о 13-00. Вебінар присвячений особливостям вступної кампанії 2022 р. Під час семінару розкажуть, які зміни відбулися у правилах прийому у цьому році, на що звернути увагу і як оминути перепони на шляху мети - стати студентом університету.

Після реєстрації за посиланням надійде запрошення для участі.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSektnnKSVVxFcLEX8dlE6WOEf26s3oDaOUJO1y7bs9dZXWWDg/viewform

Відбулося чергове засідання Президії ЦК ПАУ

Сьогодні в режимі онлайн відбулося чергове засідання Президії ЦК ПАУ. Вів засідання Голова ПАУ Ярема Жугаєвич.
В ході засідання його учасники розглянули питання надання допомоги ПО ПАУ, затвердили підсумки Рейтингу соціально-економічної діяльності підприємств галузі та постанови Президії ЦК ПАУ, прийняті шляхом опитувального голосування у попередній період.

Як перевірити свій страховий стаж перед виходом на пенсію? Як проконтролювати сплату роботодавцем страхового внеску ЄСВ?

‼️Як перевірити свій страховий стаж перед виходом на пенсію? Як проконтролювати сплату роботодавцем страхового внеску ЄСВ?‼️

Ми раніше повідомляли, що всю інформацію про страховий стаж працівник може отримати зареєструвавшись на Пенсійному порталі ПФУ. Для реєстрації потрібно було завітати до відділення Пенсійного фонду або скористатись цифровим підписом.

☝🏻Зараз же з’явилась можливість отримати повні відомості про стаж на Порталі ДІЯ.

Відповідаємо на ваші запити

‼️Відповідаємо на ваші запити‼️

☝🏻Роботодавець хоче поновити дію трудового договору після призупинення, а працівник ні…☝🏻

Візит заступника Генерального Секретаря ГС IndustriALL Кемаля Озкана в Україну

Візит заступника Генерального Секретаря ГС IndustriALL Кемаля Озкана в Україну

22-23 травня в Києві на запрошення НПГУ в Києві перебував заступник Генерального Секретаря ГС IndustriALL Кемаль Озкан.

Візит Кемаля Озкана є проявом солідарності ГС  IndustriALL з українським народом та профспілками. Профспілки по всьому світу підтримують  українців, тони гуманітарної допомоги передані в Україну, іде постійний збір коштів на допомогу профспілкам.

Вхід для співробітників

Наші партнери