Єднаймося і шануймося,

бо в спільності і взаєморозумінні наша сила!

Новини

Вітаємо з Днем Збройних Сил України!

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
ШАНОВНІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ!

ШАНОВНІ ВЕТЕРАНИ!


Від щирого серця вітаємо Вас із
Днем Збройних Сил України!


Українські військові
це справжня армія незламних та нескорених бійців, патріотів, які героїчно
демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти ворога. І цим

виправдовують довіру громадян до своїх захисників.

Обговорення проєкту Закону України "Про оборонно-промисловий комплекс України як пріоритетну галузь промисловості"

Обговорення організоване Українським союзом промисловців і підприємців. Зазначений законопроект підготовлений ДК «Укроборонпром» та профільним парламентським комітетом. 

В документі передбачається визнання ОПК пріоритетною галуззю України, створення Агенції оборонних технологій, Державного фонду розвитку оборонно-промислового комплексу України, забезпечення пріоритетності оборонних закупівель у національних виробників ОВТ (за наявності відповідної пропозиції), надання останнім податкових та митних преференцій, спрямованих на заохочення модернізації та переоснащення виробництва, закріплення певних соціальних пільг та гарантій.

Голова ПАУ Ярема Жугаєвич взяв участь в обговоренні та у своєму виступі зупинився на основних соціальних аспектах. 

Відбулися Всеукраїнські спортивні змагання працівників авіабудування та машинобудування України

В спортивному клубі одного з підприємств галузі відбулися Всеукраїнські спортивні змагання працівників авіабудування та машинобудування України. Змагання проводилися з таких видів спорту: футзал, настільний теніс, гирьовий спорт, шахи та шашки.
Сам захід відбувся завдяки організаційній підтримці Міністерства у справах молоді та спорту України та безпосередньо його керівництва в особі Міністра Вадима Гутцайта та його заступника Матвія Бідного; Асоціації підприємств авіапромисловості України (Президент – Віктор Попов); Профспілки працівників авіабудування та машинобудування (Голова – Ярема Жугаєвич) та ВГО «ФСТ «Україна» (Голова ЦР Наталія Омельчук).

Онлайн-зустріч з керівництвом Глобальної IndustriALL

🔸Онлайн-зустріч з керівництвом Глобальної IndustriALL🔸

4 листопада з представниками українських профспілок онлайн-зустріч провели Президент Глобальної спілки IndustriALL Йорга Гофманна (Jörg Hoffman), Генеральний секретар Атле Хое (Atle Høie) та його заступник Генерального секретаря Кемаль Озкан (Kemal Ozkan).

☝🏻Українські профспілковці розповіли колегам, як доводиться працювати працівникам різних промислових галузей в умовах енергетичного терору з боку рф; до яких небезпек ми вимушені готуватися у зимовий час; з якими умовами стикаються профспілкові працівники та організації тощо. 
‼️Не оминули теми спроб законодавчого тиску на профспілки, в чому числі через "рейдерські" захоплення майна ФПУ.

Голова Профспілки Ярема Жугаєвич подякував Глобальній Спілці за вже надану членським організаціям з України допомогу, зокрема, й фінансову.

ФПУ набула повноправного членства в ЄКП

Від 27 жовтня 2022 року Федерація професійних спілок України офіційно стала повноправним членом Європейської Конфедерації Профспілок!

ПАТ НТК «Електронприлад» сьогодні 60 років з дня заснування!!!

У ці вирішальні  часи для України  разом будуємо історію! 

ПАТ НТК «Електронприлад» сьогодні 60 років з дня заснування!!! 

"У 1962 році на базі відділу систем автоматизованого контролю АНТК «Антонов» ми розпочали свою науково-технічну  діяльність аби спільно розробляти, конструювати, випробовувати, виготовляти  та технічно модернізувати кращі зразки технологічних рішень для військової та цивільної авіації! 
Роки злетів і вдосконалень! Натхненна праця тисяч фахівців стали основою розвитку та успіху підприємства" - говориться у спільному вітанні адміністрації та ПО ПАУ в ПАТ "НТК "Електронприлад". - 
Сьогодні, ми частина родини українського авіапрому і дуже пишаємося цим! На наших плечах велика  відповідальність, адже боронити небо - це означає вберегти тисячі життів. 

Відбулося чергове засідання ЦК ПАУ

18 жовтня п.р. на засіданні Центрального комітету ПАУ розглянуто План роботи Профспілки на наступний рік. Сучасні умови роботи підприємств та виклики, з якими стикаються члени Профспілки,  унеможливлюють проведення низки заходів Профспілки та її первинних організацій у звичному режимі. Тому, в наступному році Профспілка буде акцентувати свою роботу на реалізації крім основних статутних завдань, додаткових:

-          надання правової роботи членам Профспілки;
-          підтримка постраждалих від збройної агресії та її наслідків;
-          організація гуманітарної допомоги тощо.

Зустріч Голови Профспілки Яреми Жугаєвича з представниками ДК "Укроборонпром"

⚡️14 вересня відбулась робоча зустріч Голови Профспілки Яреми Жугаєвича з повноважними представниками ДК "Укроборонпром".

Зустріч відбулась за дорученням Генерального директора Концерну на звернення Профспілки.

☝🏻Серед основних питань, які були обговорені – хід виконання Плану заходів з імплементації Закону України про корпоратизацію підприємств ОПК, а також позиція Профспілки щодо проектів статутів товариств, які планується утворити в ході перетворення.

Президент України Володимир Зеленський вручив орден «За заслуги» І ступеня Халуку Байрактару

Президент України Володимир Зеленський вручив орден «За заслуги» І ступеня Халуку Байрактару

Президент України Володимир Зеленський вручив орден «За заслуги» І ступеня Халуку Байрактару, оцінивши його "внесок у збільшення потужності українських Збройних Сил у боротьбі з агресором"

Вхід для співробітників

Наші партнери