Єднаймося і шануймося,

бо в спільності і взаєморозумінні наша сила!

Новини

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ СПО ПРОФСПІЛОК

У час тяжких випробувань, які випали на долю нашого багатостраждального народу, коли на плечі простих людей ліг основний тягар боротьби за свободу та незалежність Батьківщини, коли всі сили і увага людей віданні цій святій справі, законодавчий орган –

ЗАКОНОПРОЕКТ № 5266: про зміни щодо посилення захисту прав працівників

‼️ПРОЕКТ 5266: Про зміни щодо посилення захисту прав працівників‼️

⚡️Законопроект 5266 був ухвалений Верховною Радою України на минулому тижні і вже направлений на підпис Президенту України.

Гуманітарна допомога працівникам підприємств галузі

Гуманітарна допомога працівникам підприємств галузі

За ініціативою первинної організації ПАУ на одному з підприємств нашої галузі, понад 500 працівників двох підприємств галузі отримали продуктову гуманітарну допомогу за сприяння Гуманітарного Штабу Федерації профспілок України, Голови Укрпрофавіа Яреми Жугаєвича та Голови облпрофради регіону, де розміщені підприємства.Сьогодні, в умовах, коли наші люди залишилися без засобів до існування, профспілки надають допомогу в межах своїх можливостей.

17 травня – день пам’яті видатного авіаконструктора, талановитого керівника, надзвичайної людини П.В. Балабуєва.

17 травня – день пам’яті видатного авіаконструктора, талановитого керівника, надзвичайної людини П.В. Балабуєва.

17 травня – день пам’яті видатного авіаконструктора, талановитого керівника, надзвичайної людини П.В. Балабуєва. Усе його життя стало прикладом сумлінного самовідданого служіння Батьківщині. Свої сили, прагнення, знання, невичерпну енергію він спрямував на розвиток авіаційної промисловості України, літаків «АНТОНОВ». Він брав участь у створенні майже всіх крилатих машин марки «АН». Тут пройшло становлення Балабуєва як фахівця. Саме його Олег Костянтинович Антонов обрав своїм наступником. Петро Васильович очолював підприємство в період з 1984 р. до травня 2005 р.

В умовах воєнного стану держава забезпечує видачу продовольчих наборів населенню

‼️В умовах воєнного стану держава забезпечує видачу продовольчих наборів населенню‼️

🔻Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 328 від 20 березня 2022 року населення регіонів, на території яких тривають активні бойові дії забезпечується продовольчими товарами тривалого зберігання.

Відбулася нарада голів ПО ПАУ

Сьогодні відбулася нарада голів ПО ПАУ. Вів нараду Голова Укрпрофавіа Ярема Жугаєвич. В ході наради її учасники обмінялися інформацією про поточну ситуацію. Була озвучена низка проблемних питань, які потребують негайного вирішення: виплата боргів по заробітній платі, нарахування держдопомоги у розмірі 6500 грн працівникам, які її не отримали, отримання допомоги в центрах зайнятості, забезпечення гуманітарною допомогою та інші . За результатами наради Головою Профспілки були надані відповідні доручення працівникам виконавчого апарату підготувати відповідні звернення до органів влади та ДК "Укроборонпром".

Як подати заяву на отримання статусу безробітного у ДІЇ

Подати заяву на отримання статусу безробітного можна у ДІЇ‼️

☝🏻Перш за все слід наголосити, що подати заяву в ДІЇ на отримання статусу безробітного можуть особи, які припинили трудові відносини з роботодавцем. Важливо! Призупинення дії трудових договорів не тягне за собою припинення трудових відносин!

Набрав чинності Закон № 2220-ІХ, який передбачає спрощення процедури реєстрації безробітних

‼️Набрав чинності Закон № 2220-ІХ, який передбачає спрощення процедури реєстрації безробітних‼️

Закон передбачає під час дії воєнного стану наступне👇🏻

Як отримати грошову допомогу українцям від Норвегії

‼️Грошова допомога українцям від Норвегії‼️

☝🏻Ті переселенці в Україні, які не оформляли виплати від ООН чи інших іноземних організацій, мають змогу отримати фінансову допомогу від Норвегії.

День Пам'яті та Примирення

День Пам'яті та Примирення

Сьогодні в Україні та багатьох країнах Європи відзначають День пам'яті та примирення. Саме в цей день гітлерівська Німеччина капітулювала, тож він символізує перемогу над нацизмом і присвячений пам'яті жертв Другої світової війни.

Нині українці боронять рідну землю від нових нацистів — росіян. Але Перемога буде за нами — і сьогодні вона стане ще на один день ближчою!

Вхід для співробітників

Наші партнери